Hogyan lehet visszaállítani a Google Pixel 3 XL alkalmazást

Problémái vannak a Google Pixel 3 XL készülékkel, és alaposan vissza kell állítania? Ez a bejegyzés megmutatja, hogyan kell ezt megtenni.

Mi a hard reset?

A hard reset egy másik név, amelyet az emberek általában a gyári visszaállításra vagy a fő visszaállításra utalnak. Alapvetően a hard reset törli a telefont, és az összes szoftverbeállítást visszaállítja az alapértelmezett értékekre. Erre általában akkor kerül sor, ha egy eszköz nem reagál, vagy ha van olyan probléma, amelyet nem lehet egyszerű hibaelhárítással megoldani.

A gyári visszaállítás vagy a gyári visszaállítás törli a felhasználó által hozzáadott adatokat és alkalmazásokat. Ezek a gyakran törölt elemek:

  • Névjegyek
  • E-mail fiókok
  • Rendszer- és alkalmazásadatok
  • Alkalmazásbeállítások
  • Letöltött alkalmazások
  • Média (zene, képek és videók stb.)

Tiltsa le az Android eszközvédelmet

A Google nem akar illetéktelen hozzáférést az adatokhoz. Azt is el akarják riasztani a tolvajoktól, hogy gyárilag visszaállítsák a telefont. E két biztonsági követelmény teljesítése érdekében a Google Pixel 3 XL rendelkezik Android Device Protection funkcióval, amely magában foglalja a képernyőzár és az Android Device Protection funkciókat is. Az Android Eszközvédelem a gyári visszaállítás után zárolja az eszközét, amíg meg nem tudja adni a Google-fiók hitelesítő adatait. Ez azt jelenti, hogy ha a személy nem tudja, hogy az eszközhöz társított Google-fiók felhasználóneve és jelszava van, akkor a telefon zárva marad. Annak érdekében, hogy a hardveres visszaállítás után ne zárkózhasson el a készüléktől, győződjön meg róla

  • ismeri Google-fiókja felhasználónevét és jelszavát, vagy
  • a telefon törlése előtt letiltja az eszközvédelmet.

Továbbá, ha mintát, PIN-kódot stb. Állítottak be, vagy valaha is beállítottak az eszközön, akkor a kezdeti beállítás során be kell jelentkeznie a Google-fiókba.

Hogyan lehet visszaállítani a Google Pixel 3 XL alkalmazást

Miután mindent beállított, kövesse az alábbi lépéseket a Google Pixel 3 XL törlésének megkezdéséhez:

  1. Kapcsolja ki a Google Pixel 3 XL-t.
  2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Power + Volume Down gombokat, amíg a bootloader mód (egy Android képe a Start felett van) megjelenik, majd engedje fel.
  3. Válassza a Helyreállítási mód lehetőséget. Használhatja a Hangerő gombokat a rendelkezésre álló lehetőségek közötti váltáshoz, a bekapcsoló gombot pedig a kiválasztáshoz. Az eszköz egy pillanatra felvillantja a Google kezdőképernyőjét, majd helyreállítási módban újraindul.
  4. Ha egy törött Android képét mutatják be, és a képernyőn a „Nincs parancs” felirat van nyomtatva, nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot. Nyomja meg egyszer a Hangerő növelése gombot. Ezután engedje fel a Bekapcsológombot.
  5. Az Android helyreállítási képernyőn válassza az Adatok törlése / gyári visszaállítás lehetőséget.
  6. Válassza az Igen lehetőséget. Várjon néhány percet a gyári adatok visszaállításának befejezéséig.
  7. Válassza a Rendszer újraindítása lehetőséget. Hagyjon néhány percet a gyári adatok visszaállításának és újraindításának befejezéséig.
  8. Állítsa be újra a telefont.