Hogyan lehet visszaállítani a Galaxy J3-ot

Bár a Galaxy J3 nem számít kiemelt telefonnak, az egyik legnépszerűbb Samsung készülék a világon. De mint bármely más telefon, a J3 sem 100% -ban megbízható, és időről időre megszakadhat. Időnként a Galaxy J3 probléma megoldása gyári alaphelyzetbe állítást igényelhet. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan kell csinálni.

Hogyan lehet visszaállítani a Galaxy J3-ot

A Galaxy J3 gyári beállításainak visszaállítása vagy gyári visszaállítása kétféle módon lehetséges. Az alábbiakban bemutatjuk a lépésről szóló lépéseket.

Hogyan lehet visszaállítani a Galaxy J3-t a Beállítások menü segítségével:

  1. A kezdőképernyőn csúsztassa felfelé az üres helyet az Alkalmazások tálca megnyitásához.
  2. Koppintson a Beállítások> Felhő és fiókok> Biztonsági mentés és visszaállítás elemre.
  3. Érintse meg a következő csúszkákat a kívánt beállításhoz:
    • Mentsd el az adataimat
    • Automatikus visszaállítás
  4. Érintse meg a Vissza gombot (jobb alsó sarokban), amíg el nem éri a Beállítások főmenüt.
  5. Koppintson az Általános kezelés> Visszaállítás> Gyári adatok visszaállítása elemre.
  6. Görgessen a képernyő aljára, majd érintse meg a RESET> ALL DELETE elemet.
  7. Ha be van kapcsolva a képernyőzár, adja meg hitelesítő adatait.
  8. Ha a rendszer kéri a Samsung-fiók ellenőrzését, írja be a jelszót, majd koppintson a MEGERŐSÍTÉS gombra.
  9. Várja meg, amíg a készülék visszaáll.

Hogyan lehet visszaállítani a Galaxy J3-ot a Helyreállítási menü segítségével (hardveres gombok segítségével):

  • Kapcsolja ki a készüléket.
  • Nyomja meg és tartsa lenyomva a Hangerő növelése és a Kezdőlap gombot, majd tartsa lenyomva a Bekapcsoló gombot.
  • Amikor megjelenik a zöld Android logó, engedje fel az összes billentyűt (a „Rendszerfrissítés telepítése” körülbelül 30–60 másodpercig megjelenik, mielőtt megjelenítené az Android rendszer-helyreállítási menüopcióit).
  • Nyomja meg többször a Hangerő csökkentése gombot az „adatok törlése / gyári visszaállítás” kiemeléséhez.
  • A kiválasztáshoz nyomja meg a Bekapcsológombot.
  • Nyomja meg a Hangerő csökkentése gombot, amíg az „Igen - törli az összes felhasználói adatot” ki van jelölve.
  • Nyomja meg a Bekapcsológombot a master reset kiválasztásához és elindításához.
  • Amikor a master reset befejeződött, a 'Reboot system now' ki van emelve.
  • A készülék újraindításához nyomja meg a Bekapcsológombot.